Nursing Coverku...ilang



Puas mama cari..nursing cover mama ilang. 2 minggu lepas kami soping di IKEA then makan di Waroeng Penyet kat The Curve. Masa tu wafiy cranky sikit.... Kami pun gopoh2 nak cepat makan..all this while tak pernah pun jadi macam ni.....

Alih2 tau2 mama punya nursing cover ilang....SEDIH SANGAT. Mama dah pusing The Curve 2 KALI.. Tak jumpa :(

Macam mana mama nak breastfeed wafiy kalau kluar jalan2 lepas ni? Selalu dengan benda alah ni....bf kat mana2 pun bleh. Frankly speaking...kat food court Mid pun mama pernah bf dgn bantuan mender alah ni.

Abah kata..blila yg lain..... Mama dah cari kat online..yg tinggal semua kaler gelap2. Mama tak suka..lagipun tu kenangan mama dgn wafiy.

Mama nak jahit sendiri tak pandai..nak bli yg lain tak minat. Jadi sesiapa yg ada macam tu.. bagitau kat mama ye....

Mama NAK YG TU JUGA. TOLONGGGGGLA!!!!!

posted under |

3 kata kata:

Farra said...

alahai siannya..usah dikenang lg dik..beli yg baru saja

@}--- said...

barang yg ilang.. hai jgnlah dikenang...

(ku jumpa blogmu dari blog misae!!!!)

zuedin said...

kak farra - tula sudah ku ganti jua akhirnya

hernie - malu daku malu daku

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments