Sleepy Note vs Babbling Mode


Obviously, I'm so sleepy + pressure (thesis) rite now.......

Cuma nak membebel...kami ada kongsi hobi kalau kat umah/ dalam kereta
Kami suka nyanyi cum melalak bersama (eClass ke hubby??? :P)

p/s - tu nama team nasyid hubby masa kat uni. Frankly speaking, malu giler masa tu sebab nanti member asyik usik2, yela cam ada orang nyanyi atas stage dedicated lagu gitu kat kita. Tapi biler dah kawin ni, sonok gak malam2 there'll be lullaby for me......

Lately, we tune in to this song
Ku merindu
Merindu cinta yang tulus dari hatimu
Selalu ku impikan hidup bersamamu
Ku kan selalu menanti balasan cintamu
Ku berjanji
Berjanji mencintaimu sepenuh jiwaku
Ku tak akan mendustakan cinta kekasihku
Agar kau dapat menerima cintaku
Ku selalu, merindu cintamu
Yang selalu ada di jiwaku
Aku tahu kau pun cinta
Tapi malu tuk berkata
Usah kau ragui cintaku
Ku tetap merindu
Aku tahu kau pun cinta
Tapi malu tuk berkata
Ku tunggu jawapan cintamu
Ku tetap merindu
Di saat ini hatiku rindu belaian cinta darimu
Ku harap kau merestui cinta dariku
Yang selalu setia menunggu dirimu

posted under | 3 Comments

Tak bagus...tak bagus

Mommy nak kena hantar thesis in less than 1 month. Tapi rasa amat demotivated. Bila buat sikit, sakit kepala..pening..ngantuk. Teruknya rasa....................

Banyak lagi tak buat. Klaau ikutkan, kena struggle betul2 ni, tapi tak taula kenapa .............

Hubby asyik tanya bila nak siap. Kalau dah abis, ada career option (since tak tau apa career planning even in 5 years time)

Sian kan kat baby... Mommy kena ubah perangai. Nanti dier pun jadi pemalas. Minta2 dijauhkan

Apa pun chaiyok...chaiyok mommy
Out of topic... ni ibtisam safiyya. The latest edition of my family member (obviously before my baby pop out). Anak kakak.
I conceived soon after my sister gave birth to her..... heheheh jangkitan yg berjaya.
Ok mommy, baby is kicking telling you to start doing your thesis

posted under | 1 Comments
Newer Posts Older Posts Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments