Sleepy Note vs Babbling Mode


Obviously, I'm so sleepy + pressure (thesis) rite now.......

Cuma nak membebel...kami ada kongsi hobi kalau kat umah/ dalam kereta
Kami suka nyanyi cum melalak bersama (eClass ke hubby??? :P)

p/s - tu nama team nasyid hubby masa kat uni. Frankly speaking, malu giler masa tu sebab nanti member asyik usik2, yela cam ada orang nyanyi atas stage dedicated lagu gitu kat kita. Tapi biler dah kawin ni, sonok gak malam2 there'll be lullaby for me......

Lately, we tune in to this song
Ku merindu
Merindu cinta yang tulus dari hatimu
Selalu ku impikan hidup bersamamu
Ku kan selalu menanti balasan cintamu
Ku berjanji
Berjanji mencintaimu sepenuh jiwaku
Ku tak akan mendustakan cinta kekasihku
Agar kau dapat menerima cintaku
Ku selalu, merindu cintamu
Yang selalu ada di jiwaku
Aku tahu kau pun cinta
Tapi malu tuk berkata
Usah kau ragui cintaku
Ku tetap merindu
Aku tahu kau pun cinta
Tapi malu tuk berkata
Ku tunggu jawapan cintamu
Ku tetap merindu
Di saat ini hatiku rindu belaian cinta darimu
Ku harap kau merestui cinta dariku
Yang selalu setia menunggu dirimu

posted under |

3 kata kata:

aCiK yAh said...

zue.. jgn biarkan pressure.. tak baik tuk kesihatan mommy and baby.. try to be relax tau...

Tanpa hari semalam, segalanya tidak mungkin seperti hari ini. Apa yg berlaku hari ini, akan menentukan hari esok...

Semalam, hari ini dan esok, kita perlu hadapi dengan tabah. Moga dengan izinNya.. insyaAllah...

Farra said...

adik, lamanya tak dgr citer..hopefully u r in good health..wah wah romantik gituu

fadznida said...

wahh..zue romatiknya...akak pun suka nyanyi..:D...
nanti dah beranak jgn lupa inform ya!

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments