Tak bagus...tak bagus

Mommy nak kena hantar thesis in less than 1 month. Tapi rasa amat demotivated. Bila buat sikit, sakit kepala..pening..ngantuk. Teruknya rasa....................

Banyak lagi tak buat. Klaau ikutkan, kena struggle betul2 ni, tapi tak taula kenapa .............

Hubby asyik tanya bila nak siap. Kalau dah abis, ada career option (since tak tau apa career planning even in 5 years time)

Sian kan kat baby... Mommy kena ubah perangai. Nanti dier pun jadi pemalas. Minta2 dijauhkan

Apa pun chaiyok...chaiyok mommy
Out of topic... ni ibtisam safiyya. The latest edition of my family member (obviously before my baby pop out). Anak kakak.
I conceived soon after my sister gave birth to her..... heheheh jangkitan yg berjaya.
Ok mommy, baby is kicking telling you to start doing your thesis

posted under |

1 kata kata:

Mya Sakura said...

go go mummy..! kene rajin2 hehe..all the best sis..

rindu jugak ngan akak..next time turun shah alam bgtau laa but weekend je free pun :p

oh ya, i'm away for 2 weeks starts 10th apr..will going for umrah. doakan saya selamat pergi dan balik ya..and will do pray for you and your baby too :)

take care sis!

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments