Kisah Pengepam selama 28 bulan

Akhirnya..ku sudah berenti mengepam di opis...tapi masih lagi fully BF di rumah
Isk....rasa pelik lak biler dah tak angkut beg pam/cooler bag gi ofis
Kalau tak itula yg ku kelek ke hulu ke hilir
Tak campur lagi kalut2 nak mengepam di tgh meeting
Atau time gi workshop sibuk cari port nak pam
Kadang2 plug tu kat toilet (nasib baik toilet otl2 ni bersih licin wangi)
Atau di tgh alam surau
Kalau ku pam tangan sahla lama
Kurang2 15 minit
Orang interview pasal BF sambil mengepam (toksah citer banyaknya)
Yg ku seronok biler ada orang yg jadi bersemangat biler tgk daku
Deep freezer pun dah bleh off (on balik biler projek adik wafiy tiber :P)
Botol2 yang berpuluh2 tu pun dah selamat masuk kabinet
Pam je tak sempat nak bersihkan lagi
Pastu nak simpan elok2 masuk stor
eeiiii pengepam tegar 28 bulan rupanya ye :)

posted under | 7 Comments

Setelah 5 tahun


It's our 5th anniversary. Yup u read it correctly....kami kawin awal
Tapi mungkin kami ni kadang2 suka usik manja2 kadang ada orang tanya
Ehhh dah kawin ke? Isk dah kawin tak bleh main lari2....usik2 ke?
Alhamdulillah dikurniakan wafiy (a.k.a Ben10 warrior and timmy time BIG FAN)
Abang
Thank you for being the shoulder for me to cry on (siap meleleh2 hingus)
Thank you for being by my side during up and down
Thank you for being my very good friend (though I always need to wait until midnite just to share stories---->tula abang balik lambat...bibi menceceh tengah malam)
I'm sorry for whateva mistakes I did
Orang tua kata
Mana nak manis kalau tak masam...pahit..pedas
Semoga Allah kurniakan jodoh berkekalan dunia dan akhirat
Dimurahkan rezeki dan semakin dekat dengan-Nya
Amin..........

posted under | 5 Comments

Pengorbanan

Fuh fuh tiup sawang
Tiap kali nak berblog je mesti ada hal...(ke malas...alasan ....:P)

Apapun kami sekeluarga nak mengucapkan salam aidiladha kepada semua rakan2
Dan ketahuilah bahawa untuk mencapai sesuatu selalunya memerlukan pengorbanan

Mungkin tak berblog sebab all this while susah hati (I may smile and laugh yet deep inside I keep all my problems all with me). Bapa was admitted to King Faisal Hospital....usus berdarah...memang kena teruk sebab sampai terpaksa masuk darah. He took pain killer since arrived at Madinah for his knee pain...it explained why he got "usus berdarah". Alhamdulilllah...dah keluar cuma masih tidak kuat ...kami mintak bapa upah orang...if needed put him in wheel chair. Telefon mekah..hmm toksah kire..hampir tiap hari macam call fixed line ke fixed line. Doakan semuanya sihat dan selamat ye teman2

posted under | 5 Comments
Newer Posts Older Posts Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments