Setelah 5 tahun


It's our 5th anniversary. Yup u read it correctly....kami kawin awal
Tapi mungkin kami ni kadang2 suka usik manja2 kadang ada orang tanya
Ehhh dah kawin ke? Isk dah kawin tak bleh main lari2....usik2 ke?
Alhamdulillah dikurniakan wafiy (a.k.a Ben10 warrior and timmy time BIG FAN)
Abang
Thank you for being the shoulder for me to cry on (siap meleleh2 hingus)
Thank you for being by my side during up and down
Thank you for being my very good friend (though I always need to wait until midnite just to share stories---->tula abang balik lambat...bibi menceceh tengah malam)
I'm sorry for whateva mistakes I did
Orang tua kata
Mana nak manis kalau tak masam...pahit..pedas
Semoga Allah kurniakan jodoh berkekalan dunia dan akhirat
Dimurahkan rezeki dan semakin dekat dengan-Nya
Amin..........

posted under |

5 kata kata:

rubaizah said...

tahniah zue... lama dah korang kawin ekk.. eheheh.. moga kekal hingga akhir hayat..

sya_firwan said...

tahniah zue...moga berkekalan hingga ke syurga :)

y@tipruzz said...

hepi anni..kejap dh 5 taun kan!!

Ummu Auni said...

tahniah zue...5 tahun. bukan sekejap. akak baru nak komen ni, how's ur dad? harapnya Ok sahaja..sedihnya baca

Zuedin said...

baizah..sya...kak yati - thanks memang kejap je dah 5 tahun kan

kak aini - dah bertambah ok cuma agak tak larat nak ke masjid..anyway thanks akak

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments