Pengorbanan

Fuh fuh tiup sawang
Tiap kali nak berblog je mesti ada hal...(ke malas...alasan ....:P)

Apapun kami sekeluarga nak mengucapkan salam aidiladha kepada semua rakan2
Dan ketahuilah bahawa untuk mencapai sesuatu selalunya memerlukan pengorbanan

Mungkin tak berblog sebab all this while susah hati (I may smile and laugh yet deep inside I keep all my problems all with me). Bapa was admitted to King Faisal Hospital....usus berdarah...memang kena teruk sebab sampai terpaksa masuk darah. He took pain killer since arrived at Madinah for his knee pain...it explained why he got "usus berdarah". Alhamdulilllah...dah keluar cuma masih tidak kuat ...kami mintak bapa upah orang...if needed put him in wheel chair. Telefon mekah..hmm toksah kire..hampir tiap hari macam call fixed line ke fixed line. Doakan semuanya sihat dan selamat ye teman2

posted under |

5 kata kata:

sozm said...

allahuakbar... anak mana tak sayangkan ayah kan. we feel you k.zue. stay strong.

insya-allah kitorang doakan ayah k.zue selamat menunaikan haji dan selamat pulang ke tanah air.

Zuedin said...

thanks sekdah..mata bengkak2 toksah kata la....

rubaizah said...

sabaq byk2 ekk... i'allah bapak zue sihat hendaknya.. tambah2 plak tgh wat amal ibadat... mesti dpt keberkatana dr Allah

ijjah said...

insyAllah zue, ayah zue akan sehat & dpt kerjakan Haji.Amin.

Zuedin said...

thanks baizah kak ijjah

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments