Kisah Pengepam selama 28 bulan

Akhirnya..ku sudah berenti mengepam di opis...tapi masih lagi fully BF di rumah
Isk....rasa pelik lak biler dah tak angkut beg pam/cooler bag gi ofis
Kalau tak itula yg ku kelek ke hulu ke hilir
Tak campur lagi kalut2 nak mengepam di tgh meeting
Atau time gi workshop sibuk cari port nak pam
Kadang2 plug tu kat toilet (nasib baik toilet otl2 ni bersih licin wangi)
Atau di tgh alam surau
Kalau ku pam tangan sahla lama
Kurang2 15 minit
Orang interview pasal BF sambil mengepam (toksah citer banyaknya)
Yg ku seronok biler ada orang yg jadi bersemangat biler tgk daku
Deep freezer pun dah bleh off (on balik biler projek adik wafiy tiber :P)
Botol2 yang berpuluh2 tu pun dah selamat masuk kabinet
Pam je tak sempat nak bersihkan lagi
Pastu nak simpan elok2 masuk stor
eeiiii pengepam tegar 28 bulan rupanya ye :)

posted under |

7 kata kata:

Ummu Auni said...

tahniah! 28 bulan bukan tempoh pendek!

sya_firwan said...

tahniah zue :) Alhamdulillah..

Farra said...

sgt pjg, boleh masuk rekod mesia kot!

ok jom buat adik wafiy

Zuedin said...

kak aini - tula tak sangka

sya - isk thanks

kak farra - isk takderle sampai gitu...insyaallah doakan ye BP tahun depan

rubaizah said...

tahniah.... :)

aida said...

wah paling lama ku with fahri, dkt 2 thn. Tu pun berhenti sbb pregnant.

Bab interview time ngepam tu selalu dah, haha

Zuedin said...

rubaizah - thanks dear
kak aida - kekekekeke sebab mengandung kan stop....tapi interviewer memang ramai

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments