kosong

Syok sungguh. Parking kosong
Keluar umah 7.30,7.50 sampai ofis.
Ohhhh minggu ni sungguh heaven. Siapkan keje kami (oh unit kami bnyk relate dgn policy making, utk confirmation owner, operation dan implementation baru jumpa unit lain )

Ada orang kerje, tapi tak bleh buat pape since semua kena tunggu response org lain.

Masuk next year, sure jem teruK

posted under | 0 Comments

Takziah dan tahniah

Kala kiter bersuka pasti ada yang berduka
Apabile kami dikejutkan berita 'pulangnya' jiran kami arwah en lokman ke rahmatullah
terasa betapa kerdilnya diri ini
Arwah masih lagi muda belum mencecah 33 kalau tak silap
Anak2 masih kecil masuk 3 tahun dan beberapa bulan
Moga Allah kurniakan kekuatan kepada kak fizah meneruskan hari2 mendatang
Kami jiran2 tetap akan ada di sisi
Insyaallah

Hari yang sama
Kami meraikan penyatuan 2 hati
emeli dan suaminya
di dewan yang meriah, berhias indah

Andai kiter pergi
Bagaiman bekalan diri ini
Bagaimana bekalan untuk yang disayangi

Inilah peluang untuk kami menilai diri ......

posted under | 0 Comments

Tuan Baru

Alhamdulillah
my beloved deep freezer now with kak yati serving her beloved amar
(Nasib baik en matrix muat nak angkut)

hihihihihi
dah beberapa ketika freezer tersebut direhatkan (almaklum aktiviti mengepam dah abis..stok takder..stok makanan pun takderla bnyk sgt utk keluarga kami yg comel...)
Sebelum ni ada gak orang tumpang susu

by the time wafiy nak ada adik
insyaallah amar pun dah besar

bnyk tu kenangan ....paling hebat kenangan 600++ oz susu banjir dalam tu :P

wafiy minat tul dengan firas
all this while..kalau orang datang nak main mainan dier sure kedekut sakan
ni siap tayang toy box dier..offer lagi

Play School????

Alhamdulillah parent dah selamat sampai hari ahad
Batuk ...batuk..selsema..demam yg kami rasakan memang selalunya jemaah haji akan ada usai pulang menunaikan haji
Moga cepat sembuh ye atuk dan nenek

Wafiyyy....
Kena rotavirus dari taska.....anak2 kami yang antar ke taska (baby room) mostly kena
dari ari jumaat sampai ari ni masih tak henti2
muntah...cirit..demam
Cuma ari ni berkurang ke cirit2 ..malam tadi berapa round muntah dah
Ubat pun dah bertukar
Susah hatinya
Mama ingat nak tukar taska...tapi jenuh cari tak jumpa yang berkenan
Nak antar ke playschool ..kekangan masa pulak sebab bukak kul 7.30 pagi
Bab mahal toksah citer (paling kurang Rm1+++..bulan2 paling kurang RM4++)
Semua playschool yg ada baca quran ...belajar sembahyang
Cuti mama dah abis
Tak tau nak buat macam mana
Ari ni anta ke umah pengasuh lama yg duk nun kg kerinchi
Silap2 aribulan mama nak ambik unpaid leave je
Tengoklah nanti macam mana

posted under | 4 Comments

A Good Leader

Who is the Great Leader

A person who can lead..not instruct
A person who can motivate..not complaining
A person who can initiate or at least give some idea..not just grab whatever given
A person who can advise..not babbling

Whether you are a superior, subordinate, mother, single.....
You are the leader for yourself

Well are u a good leader?????????????

posted under | 2 Comments

Selamat Ulang Tahun Sayang

Selamat Ulang Tahun Sayang

Thank you for being the person you are
Thank you for being my very good friend
Thank you for being a good 'abah'
Thank you for being with us

HAPPY 28 YEARS YOUNG SAYANG

pssttt - biler abang nak balik dari outstation ni? Bleh dating

posted under | 0 Comments

Aku penat

Aku penat..penat
Memenuhi permintaan orang lain
Aku penat..penat
Memastikan orang lain tak sakit hati
Aku penat..penat
Memastikan kemudahan orang lain
Aku tak nak susahkan orang lain
Aku hanya ada 1
Namun ku ada Allah tempat ku mengadu dan memohon kekuatan

posted under | 2 Comments
Newer Posts Older Posts Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments