Play School????

Alhamdulillah parent dah selamat sampai hari ahad
Batuk ...batuk..selsema..demam yg kami rasakan memang selalunya jemaah haji akan ada usai pulang menunaikan haji
Moga cepat sembuh ye atuk dan nenek

Wafiyyy....
Kena rotavirus dari taska.....anak2 kami yang antar ke taska (baby room) mostly kena
dari ari jumaat sampai ari ni masih tak henti2
muntah...cirit..demam
Cuma ari ni berkurang ke cirit2 ..malam tadi berapa round muntah dah
Ubat pun dah bertukar
Susah hatinya
Mama ingat nak tukar taska...tapi jenuh cari tak jumpa yang berkenan
Nak antar ke playschool ..kekangan masa pulak sebab bukak kul 7.30 pagi
Bab mahal toksah citer (paling kurang Rm1+++..bulan2 paling kurang RM4++)
Semua playschool yg ada baca quran ...belajar sembahyang
Cuti mama dah abis
Tak tau nak buat macam mana
Ari ni anta ke umah pengasuh lama yg duk nun kg kerinchi
Silap2 aribulan mama nak ambik unpaid leave je
Tengoklah nanti macam mana

posted under |

4 kata kata:

Azie Ramli said...

alaa siannyer wafiy....tula area kita tak byk choice...

Zuedin said...

betul tu akak...silap2 anta kat saujana impian

ummi said...

zue ~ kat btho ada byk tp akak tk reti nak remeken. tp 400 tu cam mahal lah. bukan dalam 300 je sekarang?

y@tipruzz said...

meh meh ke tmn sutera..byk taska baru bukak sbb fasa baru dah ramai org masuk

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments