KPJ Kajang

The clock shows 8.04 am and my little family now staying at Kajang Specialist Hospital

It's neither me nor hubby...it is wafiy
Fever since saturday with temperature shoot up to 39++c each time after 6 hours of taking medicine
Accompanied with flu and cough since wednesday
And vomiting badly on saturday and sunday

Ended hospitalized ....supposed to be warded at An nur Bangi--- wad penuh wooo
We opted for KPJ Kajang....and we still need to wait for 2 hours since all rooms are full
Sent to Day Care for a while before 'checked- in' to 2 bedded room

Taking into consideration that wafiy still breastfeed..later we choose single bedded room
Nanti tambahla mana yg patut since company cover 2 bedded room

His condition looks good and improves a little bit...
And last week mama already got my 2 emcees...sakit lutut tak tahan sampai jumpa pakar
Later I shall go for physio exercise that will be done at home by myself
Tak sampai cucuk2 lagi tak bengkak lagi

Makanya that's why kami tak buat open house
tapi jemputla datang singgah bebiler ke umah kami ...kot2 balik soping dari kajang atau lepas pekena sate samuri kajang nak singgah minum teh sambil makan biskut raya/yg seangkatan dengannya

okla hero kecik yang cranky sepanjang malam bangun...doakan kami semua sihat2 ye

posted under , , |

6 kata kata:

Farra said...

wafiy, semoga cepat sembuh..take care zu, biasa la budak2 nk membesar mesti ada turun naik , barula anak jantan gituu ehehhe

sya_firwan said...

moga cepat sembuh wafiy..mungkin demam sebab virus kot..biasanye kalau virus, demam nye akan berulang, walaupun lepas di beri ubat..kalau serangan bakteria, biasanye demam tak kan berulang kalau suhu da turun..

Ummu Auni Afif said...

ala ciannya. for both mother & wafiy. moga cmpat sembuh zu

sikulat said...

yerp yerp,.. insya Allah baik baik aje semuanya.. Btw tak banyak pun kena tambah amik single bed. kalau akak selalunye kalau single bed kat PMC RM200, so sehari akak perlu tambah 20inggit.. sbb 180 akan ttp dibayarkan oleh GL.

Zuedin said...

thanks semua.....tapi ni mak pak dier pulak kena demam

azzehrah said...

doktor meenakshi ker?

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments