Itulah Kami.....

Salam perkenalan kepada semua.....
Alhamdulillah.....akhirnya termakbul juga hasrat kitorang nak ada blog sendiri.....ye lah kan...zaman hari ni semua orang sibuk nak ada blog.....nak kongsi cerita la kira kiranya......bukannya apa....dengan kongsi cerita, kira kongsi pengalaman.....kongsi idea....kongsi buah fikiran......dan macam macam lagi......
Daripada hari hari dok bukak blog orang je....itu yang terasa nak ada blog sendiri....boleh la nak merapu skit....hahah.....

Sebagai perkenalannya.......kami perkenalkan diri dulu la yek...

Nama: Muhamad Izzudin Azahari & Zuraini Mohamad Maskor
Asal: Pasir Mas , Kelantan & Sabak Bernam, Selangor
Kerja : Kuli PwC & TM
Alamat sekarang: Bandar Mahkota Cheras (BMC), Kajang, Selangor. (cerita pasal BMC ni, panas jugak...tunggu lah reply akan datang.....)
Hobi: Tengok Man Utd main & Baca blog orang!! (HIDUP MAN U!!)
Tarikh kahwin : 26 Nov 2005 (alamak, dah 2 tahun rupa-rupanya!!)
Pengalaman yang tidak dapat dilupakan : Gugur 'anak' pertama masa raya 2006. Huk huk...sedeyyyy......

Biasalah kan.....rasa macam banyak benda nak tulis....tapi....biar dulu...skit skit....
Idea macam macam......

My interested topic would be:
1. About my family (of course beb!!. Expecting new family members somewhere in July 2008)
2. Football (ni dah sure, penyokong kuat Man U dari tahun 1992...so banyak benda boleh tulis jugak)
3. Politics (hehe,.....malaysian politics...BN vs BA, Umno vs Pas ...and bla bla bla....we'll see)
4. Current issues (ini banyak benda ni.....baca paper hari hari confirm boleh belasah je......sape sini tak baca paper??....dok kat hutan je laa.....)
5. dan lain lain lagi.....(ie music, cars, economy......and etc)

So....bacalah skit skit ....
Insyallah kita buat blog ni jadi macam ruangan kongsi kongsi pandangan.......

Wassalam.

Dari,
Teratak Bandar Mahkota Cheras.

posted under |

0 kata kata:

Newer Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments