Happy Day......

What a happy day... Time cuti krismas, we spent such a precious time together.
Abang belanja tengok "Golden Compass". Yeye tau..orang lain dah lama tengok, kami baru nak tengok. For the last 2 3 weeks, both of us got flu and fever. Berganti2 pulak tu. Kang kalau pergi time tu bising lak jadinya.. apa taknya bunyi srot sret srot sret buang hingus. Ada orag cakap, hubby pun kene "penangan baby"juga. Sib baik tak lebih2

Tapi bagus juga, tengok cerita lambat2 ni. Orang tak ramai, Kitorang macam piknik je dalam tu. Not to mention that I can even baring2 on my hubby lap :)

Next, kitorang jalan2 kat JJ Balakong tu (yela kan ke sekarang ni tgh sale). Niat di hati nak cari skirt utk preggy + blouse , tapi semua tak sama taste. FYI, though I'm merely 3 months pregnant but I already bulat here and there. My sis told me "kembar air". Sort of la

So, my next mission is to go shopping to Mid / Sogo / OU. Bleh kan abang sayang....heheheh

Abang belanja makan kat our favourite restaurant "Johny's". (Ye ke tu ejaannya). Teringin sangat nak makan nasi.... tapi biler datang je nasi tu atas meja... terkelip2 je nengoknya. Parah betul sekarang ni. Makan dahla memilih, bau kuat sikit dah sakit kepala, loya muntah. Adeh mc pun asyik tersusun atas meja bos (nasib baik GM baik)

So, sebagai ganti makanla pisang goreng cicah sambal bilis... biler lapar lagi korek aiskrim, buah, coklat, dan yang seangkatan dengannya. Hopefully baby sihat2 je ( doakan tau)

Oklah. First post from mrs zuedin

posted under |

0 kata kata:

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments