Good Bye 2007... Here Come 2008

Alhamdulillah... Allah masih memberi ruang untuk kami bernafas dan beribadah

Tahun 2007
Cepat sungguh masa berlalu.... rasa baru je semalam masuk 2007. Yela masuk TM pun hujung 2006. Tapi tak sangka dah tukar unit pun...hehe

Sepanjang 2007

  • Nenek yang dipanggil "mbah" meninggalkan kami pada pagi Raya Haji. Sedih sebab mbah yang selalu temankan lepas mak meninggal. Semoga rohnya sentiasa dilimpahi rahmat-Nya
  • Kami berjaya membeli rumah idaman di kawasan yang kami idam-idamkan. Rumah 22, Taman Pinggiran Sekamat (If u ask me why? Sekolah dan surau dekat, penduduk komuniti melayu.... kawasan kampung.. What else can we ask for).
  • Allah answered our prayer... We will get our new family member in July '08. Tak kisahlah lelaki atau perempuan. Yang penting sihat sempurna dan menjadi anak yang solehah amin.... After we lost our first child last year..we seems to be trauma a little bit... hoping that we do the best for our baby ... insyaallah may Allah bless us. What's more... I'm being pampered by hubby. If nausea and dizziness hit me, he will be devotedly rub my back, massage my head, his lemon juice and ice cream will be next to me. Talking to his unborn child … well actually I even imagine that he will even sit next to his ‘junior’ wearing the Man U shirt. . thanks sayang

Tahun 2008

  • Semoga kami akan menjadi hamba-Nya yang lebih baikdan bertaqwa
  • Simpan duit untuk masuk rumah dan sambut baby
  • Semoga hubby akan berjaya completekan Acca dan aku berjaya habiskan Master.
  • Moga rezeki akan lebih dimurahkan dan hubby kerja di company lain
Mrs Zuedin

posted under |

0 kata kata:

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments