Pengembaraan Zuedin & Ummimon

macam gempak sehhhh sebenonya alkisah petang semalam hubby ummimon ada meeting, so ummimon pun numpang daku..ku tak kisah, ada geng berborak gitu

sebelum tu...ku dah jadi hulk hogan sebab ada keta block ketaku....abis ku tolak ownernya datang..kurang asam buat muka derk je ..(nasib baik bulan poser....kalau tak pasti ku angkat - angkat tangan tanda marah)

pehtu beratur punyala lama dalam 20 minit...adeh...dahla pagi tu nak masuk parking q dalam 1 jam setengah...parking bayar pun semua penuh.....
nasib baik ada novel dalam keta..ummimon time ni dah start sedut asap kereta orang kat entrance parking :P

masa tu enjin dah start tak best..dah masuk NPE, kami exit ke kerinchi balik cari kedai keta

mamat india tu pun betulkan filter la, plug la, isi minyak itam la........
psst - -------ummimon baru belajo semua ni semalam ekekekekke

elok siap ku merempit cepat...sebab petang tu ada dat ngan jiran a.k.a acik yah...sib baik sempat

gambo ku pengembaraan akan ku post kemudian

demikianlah pengembaraan zuedin & ummimon
psstt - nasib baik ada geng..kalau tak sah aku nangis...hubby dahla kat vietnam
atau bile keta rosak tgh jalan semalam, mungkin ku naik alphard semalam wakakakakkaa

posted under |

2 kata kata:

Farra said...

dahsat citer ni..hehe akak ni tau drive kete je..psl kete mmg fail...isi minyak hitam tak pernah..tahun ni baru start teror isi angin kete

sian Zu buka pose ngan hero kecik je ek

Ummu Auni Afif said...

wah wah...terror zue. akak pun kena belajar gak bab kereta ni

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments