Hero kecik dan Hero Besar

ok mama belum preggie lagi...bendera baru naik. Patutla seminggu susu kurang...Alhamdulillah..ni dah back to normal ------>10/11 oz...cukup-cukup buat wafiy yg minum 10 oz.

Hero Besar
Last week hectic as hubby kene gastrik teruk..kami pi spital pantai kul 2 pagi siap angkut wafiy.
Lepas kena sedas injection, dalam kul 4 pagi kami balik....half day la mama duk siapkan makanan abah and take care of him

Hero Kecik
jumaat angkut hero keciklak jumpa paed since dier dah batuk 3 minggu tak baik2.
siap x-ray, nak check paru2. Alhamdulillah, nothing severe...dr prescribe ubat lain dan kalau tak baik lagi kena datang balik. And this week, he shows some improvement though it lill' slow.

sabtu ahad penuh ngan jemputan open house...and finally both of us kena diarrhea. Biasala tu kan...time bnyk open house.

Anyway congrats to amri - the newly wed & sekdah for the new baby (dah 2 minggu lepas dah beranak, baru sempat ku lawat)

posted under |

2 kata kata:

ummi said...

mama kena jaga hero besar tu. makan jgn sebarang. pastu jgn biar perut kosong. kita ni, kalu ada 3 anak, sebenarnya ada 4 baby termasuk ayahnya nak dijaga :)

Zuedin said...

ekekekke masalahnya hubbyku bukan kes perut kosong. makan mender ada lemon je haaaa hambik kau...kena sedas injection baru ok

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments