Penangan Buku

Orang lain baca buku bleh tido lepas tu
Mama baca buku selagi tak abis tak bleh tido
Be it until 4 am pun ok
Nasib baik sedar diri nak kerje esoknya
Kul 1 pun ok la
Itu pun dok terkenang2 sibuk nak abiskan
I have 6 more books to go...2 abis sudah and I'm smiling ear to ear

Total damage for books this month?
Erkkkk ......

Anyone knows where to get second hand book online (provided the condition still good)...inform ye

posted under |

3 kata kata:

sozm said...

kat carrefour subang dulu pernah ada buku2 murah. as in RM5 seketul. and in good condition ok. memang heaven dulu.

tapi sekarang dah takde dah. taktau dipindahkan katne.

sy pon mencari tempat jual buku yang murah. sila roger2 kalau ada orang bgitau ye :D :D :D

Zuedin said...

kat subang parade ada mph family book fair ..kat giant shah alam pulak ada kedai buku 2nd hand. yet online tak jumpa lagi huhuuhuhuh

Hernie said...

bila la nak jadi macam korang ni, haha..

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments