Eeeeiii geramnya... panas ati


Let the picts describe everything.................

Polis menggunakan meriam air serta menembak gas pemedih mata untuk menyuraikan kira-kira 500 penduduk di Bandar Mahkota Cheras (BMC) malam tadi.--Malaysia Kini

Walaupun kami tak join bender2 tu, dan kami tak lalu pun jalan tu. Namun, sebagai orang yg duk menyewa kat situ.. Kami pun geram juga ngan pihak konsesi tol ni. The main road is used when we want to go to KL. Fortunately, kami kerje di Bangsar. So, kami guna Besraya that far more cheaper ++++ tak jem macam kat Plaza Phoenix.

Ikutkan ati cam nak pijak2 je perut diorang ni...eehhh bleh ke? Sebab jahat sangat. Taula one of the director bekas ketua polis negeri mana ntah. Eeeeeee kalau jumpa dier kat mana2, rasa cam nak cakap je...

"Pakcik2, pakcik ni cepat2la bertobat..dosa tau menyakitkan ati orang lain. Pakcik tak kutip duit kami pun, cukup makan pakai lagi.". (Baik je bunyi)



Main sembur2 air lak. Cam rakyat ni bersalah je. Bleh tak kalau nak buat report polis...cakap kerajaan tak menunaikan janji. Menindas rakyat.....ehmmm kalau kaya cam Bill Gates time2 macam ni kan best. Tak pun cam Oprah Winfrey. Cakap sikit semua orang dengar. Angguk je...........Hakikatnya itulah Malaysia

Kalau kita bukan orang kaya atau bukan juga kroni..atau bukan juga anak bini...tak siapa ambil peduli

Sesungguhnya doa orang teraniaya tu, makbul di sisi Tuhan

posted under |

3 kata kata:

ummi said...

katanya kena bubuh barrier semula sbb bila buka, menyebabkan kesesakan lalulintas. tapi kan, hak yang dekat tol tu dah bertahun2 sesak pepagi.. takde lak buat apa2 ek?

ummi said...

ps - blom bersalin nih.. hari ni start week 41!

zuedin said...

tula mereka amat jahat. ala setakat kene set balik traffic light tu nye timing pun bising. dahla polis2 tu datang sebab director tol tu yg suh (ngaku dalam akbar sinar)

tula... saya cam tak sabar je nak jumpa si adam.ingat akak tak update blog dah beranak dah. ni pun saya rasa biler la si jr nak keluar.tapi biler pikir sakitnya..huhuhhuh

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments