Counting days.....


Each day, the most popular question by hubby to Jr.... "Sayang biler nak keluar temankan abah. Abah tak sabar ni"

Then he will poke my tummy a lill' bit. Cam main hide and seek lak anak beranak ni.

Tu la kan.. tak sabor gak rasanya. Kalau ikut EDD, ada lebih kurang 2 minggu lagi. Ari tu cam yeye je nak keluar. hehehehe bikin suspens je.

Tu sebab kami exercise jalan bnyk2 sekarang time weekend. Biar senang sikit Jr nak keluar. Last week, gi ukur jalan kat Jalan Masjid India dan Jalan TAR. (Merayap keliling2 tu..). Best gak sebab tak ramai sangat orang (gaji kan belum masuk, tgh bulan lak tu + minyak yg naik rege).

Hm minggu ni nak merayap mana lak ye. Takper nak plan "baik punya" sambil mencari makanan yg best2. Nanti confinement kecur air liur lak.

Berdebar gak, camner la nak tau biler kene gi spital. Memangla tau sign2 nya dengan membaca sana sini..tapi biler kena Braxton Hicks tu.. ader mamat tu cam dah siap2 nak angkat beg (aka my dear hubby)

Anyway.. in case ter deliver awal.


Nak pohon ampun maaf dari kawan2. Doakan semoga semuanya berjalan mudah dan lancar. Halalkan makan minum.


posted under |

5 kata kata:

aCiK yAh said...

Emm.. camne nak bgtau saya bila zue dah bersalin nanti erk.. InsyaAllah, leh gak gi jengah khalifah baru... :)

Suki Cida said...

hye...saya ni lately sibuk2 je kat umah awak ni... hye u be fine, saya baca blog awak, saya la seram... heheh. Anyway saya doakan semua jalan dengan lancar,and pls upload citer pasal Jr nanti... baru macam completekan? Oh sampaikan salam pada izudin and ucapan taniah tuk dia for coming Jr dengan kenaikan pangkat dia. :)

zuedin said...

acik yah - takpe nanti menyusahkan pulak. doakan semuanya selamat sudah memadai. nanti anak kite blehla gi sekolah sama2 :)

suki cida - thanks for your wishes, jengah-jengahlah selalu kami di sini

ummi said...

cemana sakit nak bersalin? braxton hicks tu cam entrees jek, the real pain mmg sakit. pendek kata, time tu, jgn sesapa berani buat lawak, harus kena terajang nanti he he. tapi bila bb keluar, semua hilang, percayalah.

aCiK yAh said...

ish zue ni. nape cakap menyusahkan plak.. tgk baby ni boleh menghilang tensen tau!! :)

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments