Wajah Generasi Izzudin & Zuraini - Ahmad Nu'man Wafiy

Ditulis oleh Muhamad Izzudin:


Gambar 1


Gambar ni di ambil masa Wafiy lepas breastfeeding ngan mama dia. Baru nak tido agaknya kot.......Posing ala nak terbang gitu.







Gambar 2
Ni lah dia wajah Wafiy dari dekat!!
Gambar ni amik masa baru je lepas keluar dari perut mama dia.
Rasa rasa la kan...mcm muka sape ni?






Gambar skit je ada, sebab yang lain ada kat hp mama nya......

Nanti weekend ni, saya nak balik Sabak Bernam lagi.....insyallah kalo ada gambar gambar terbaru, kita share nanti.......

posted under |

5 kata kata:

sikulat said...

yey.. ada gambo dah.. bagus betul ayah dia nih..

rupe sape nih ek ?

Suki Cida said...

he so hansem :) guess he look like his mom kot... tak pa tunggu dia besar cikit... hugz for the baby :)

HasraRazali said...

Tahniah Buat Izzudin & Zuraini...di atas kehadiran org baru di dlm hidup kalian...

Me Slalu jengah, then happy to see ur baby's pic....:-)

ummi said...

baru semalam sms zue dok tanya awat tak bubuh gambar wafiy kat blog...

so, dapat tak baby seberat Adam. ari tu dtg rumah kata nak baby besau cam Adam.

aCiK yAh said...

Alhamdulillah... comelnya... tak kisahlah kan ikut rupa saper... asalkan sihat... :)

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments