Dapat juga ....

Remember mama's previous post??? I was really upset since hubby told me that morning that he was not able to accompany me to my convo. Banyak kerje la...ada meeting ngan Board la.
Aiyak.... sedih sedih...Sib baik masa tu kat ofis takder orang. Kalau tak mesti teman cubicle sebelah tanya. Maunya tak sedih, orang lain ada teman ku bersendirian. Niat di hati nak CANCEL je.

Tapi petang tu hubby called, kata kerje dah siap. meeting lak start petang so dia bleh teman. Berbunga2 hatiku. Nothing much at the convo, cuma since masa degree dulu convo bukan istiadat (takder sultan2 ni) so ku kira cam kobar2 la sebab Agong yg nak bagi. Wahhh manyak hensem aaa hihihiihihi (hubby cakap kete dier takder plat kete...wah baru ku tau. Tapi wife Agong memang cantik dan ayu. )

Kelakar gak sebab mostly students Master dah kawin. So masa konvo bnyk yg tgh tukar atau dah tukar status. eg Mama dapat status 'mama' masa siapkan thesis. My colleague lin - tunggu hari nak deliver baby so tak datang konvo. Takut terberanak atas stage, tak ke naya. Farah pulak datang dengan perut boyot. Next month she will deliver.

Thanks guys for the friendship





Ni hero kecik mama. Dier pun nak pakai konvo. Kan ke dier yg temankan mama masa last sem. hihiihihi














posted under |

5 kata kata:

Norhazwanie CM said...

congrats kak zue...! (^_^)

Suki Cida said...

congrate zue....

aCiK yAh said...

tahniah... selesai dah.. tak de plan nak sambung lagi ke? :)

nuun said...

nak tanya tapi tak sampai hati

nurul said...

salam kak zue.. wahh.. baru tahu ade blog..

dan baru tahu juge dh ade baby dan baru tahu juge dg dpt master..

huh.. bnyk tol ketinggalan saya neh.. jadinya...

congratz.. sebab pertama ada baby yg comey... dan kedua sebab dh ade master.. :D

kirim salam pd abg din yer.. ;)

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments