Happy Birthday



Last week, kami celebrate birthday mama dan wafiy (mine-26th june, wafiy 27th june).
Abah gave us cards...1 for each of us..wafiy dah selamat godek godek kad tu....

Kami tgk Transformers - for the 1 year old boy happily slept for the first one hour inside the cinema hall....kire okla kan...suka btul wafiy tgk..

memula kami takut gak kalau wafiy nangis..tapi mungkin sebab nanny dier suka pasang home teater makanya dier ilek aja. Then we went to Mydear Warehouse sale. AGAIN????

yup..we bought high chair, car seat for abah's car, toys (kire hadiah la ni)

on sunday we went to sunway piramid to met umar's family (ein & noyo). umar was born on 6th july which 1 week apart from wafiy..kire cam belated birthday for wafiy dan celebrate awal for umar

umar bagi beg Barney..though mama disapprove wafiy bring it to nanny's house as she afraid that wafiy might "GEGET" itu "dinasour kaler ungu"

Mama and abah wish u wafiy

"Semoga menjadi anak yang soleh..dipanjangkan umur..dimurahkan rezeki...menjadi anak yang bijak dan berjuang di juang Allah" amin..........

We LOVE U SO MUCH DEAR


posted under |

5 kata kata:

y@tipruzz said...

hepi besday Wafiy!

waa kecik2 dh masuk wayang gitew ganaz parents zmn skang hehe.
idlan dulu kami takut nk bwk..umo 4 taun baru kenal wayang :p

Farra said...

happy birthday wafiy!

ni pesal sume sibuk tgk transformers? akak takde perasaan pon! hihi..in fact tak pernah masuk wayang ponggg..hehe

share le gambo beli item kat jualan godangggg tu dik

eh tq cikgu CD ;)

Zuedin said...

kak yati - plannya nak tinggal wafiy kat umah nannynya. tapi dier lak ada hal... hubby lak tak sobar nak tgk transformers..tu sebab kami angkut wafiy sekali

kak farra - akan ku post ehhh...saya tau wayang pun lepas kawin...dating ngan hubby. bab cd tu ku pun masih bertatih

Ummu Auni Afif said...

happy birthday mama wafiy & wafiy :))

eh eh mana kad mama wafiy ni?

Zuedin said...

kak aini - malu nak tunjuk :P

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments