Smart baby


Uhhh oooh si kecik suka flip buku. Yg peliknya kalau newpaper confirm dier koyak2kan. tapi kalau buku dier dok ralik flip muka surat tu. Sampai muncung-muncung mulut

Mama baru perasan sebelum ni masa kat umah lama...yelakan umah kecik..so the center of attraction selalu depan tv...kami kurang interaction

Tapi biler dah pindah umah sendiri ni...tv kat tgkt atas lak mama maleh nak turun naik
So, kami selalu bukak pc dan main flash card. Frankly speaking...mama sekarang lebih rajin layan wafiy dari astro (nampak sangat kaki nengok tv)

I browse thru the net and found brillkids. How we can teach our baby to learn and read..
The baby's mind is like sponge and it is never to early to teach them something. Just make it interesting and follow their cue and steps

How about u? Mind to share???


posted under |

3 kata kata:

ummi said...

gambar rumah mana?

akak ada bibik pun susah nak ngajor anak2. ajar sorang, yang lain datang tolak2.. jeles. fofular betul akak kat rumah tu he he

Zuedin said...

rumahku uuhhoooh malu nanti ku tempek naaa
isk jeles2. memang tul glamer ekekekkeke..ni bleh buat kelas kanak2, wafiy bleh join ngan adam :P

sikulat said...

kitorang bebudak nih gune phonic system.. buku bacalah anakku series tuh.. ok la.. So far so good.. (senarnye teacher kat school yg ajar.. ahahahha.. tapi kami adahla set tuh kat rumah, budak2 cepat lagi belajar kalau parent join same)

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments