Breakfast

Ku jeles orang bgn pagi sempat buat breakfast utk hubby tercinta
Ku bngn awal gak..time bangun tula si kecik merengek..dari kul 5 ke 5.30 ke kul 6
Kalut itu ini......kul 6.50 kena keluar sebab kalau tak mesti jem teruk since rumah lalu depan sekolah dan jem kat highway

BTW minggu ini jem yang AMAT TERUK
Ku ulangi JEM YANG AMAT TERUK. Selalu kelaur 6.50, 7.20 paling busuk 7.30 sampai opis. La ni sampai 7.45. Tu dah abis nyelit dah tu.
Adeh...sebab diorang bersemangat nak siapkan kerje sebelum cuti panjang CNY ke..hopefully.

Lututku memang merengek la jawabnya.....
psstt- yg sakit lutut kanan..walau ku pakai auto kaki kanan mesti kena guna.
Nantila ku pikirkan cadangan hubby utk tukar ke auto

Tapi biler pikir-pikirkan balik, hubby pun takdela berminat pun nak breaskfast-breakfast ni
Kalau cuti..ku dah kebulur sibuk masak itu ini, beli itu ini..die makan sikit je
So, kesimpulannya..ku buat breakfast biler wafiy besar sikit ..biler dah tak bangun minum susu malam (eeeiii hello kang adik dier lak mintak) For the time being, biarlah plannya gitu dulu ekekekek

Dan biarlah ku bangun lewat sikit..sebab ku cuba sabar menanti hubby yang selalu balik lewat tiap ari....Nanti nak teman hubby ...makan malam...borak-borak...main ngan wafiy...guling guling anak beranak (at times ku kena make sure si kecik berjaga lewat sikit sebab abah sibuk nak main ngan dier..rindu katanya)

okla ku tgh survey hantaran lak ni..MIL suh preparekan satu...ku ni mana reti ...:P

posted under |

3 kata kata:

Ummu Auni Afif said...

hantaran untuk sape?
zue, email awak ape ek. nak include dlm mailing list

Farra said...

jem?? standard..everyday akak sampai 8.30am

Zuedin said...

hantaran utk abang din yang nak kawin jumaat ni
email ku najmun_lail@yahoo.com

semenjak dua menjak ni jemnya menjadi-jadi

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments