Erkkk haru biru

yer seperti tajuknya...ku mc untuk ari senin dan selasa sebab sakit mata (senin tu tak valid pun sebab wilayah cuti). dan hari ni (rabu) walau mataku masih merah..ku jengukkan diri ke opis. Sajer je bagi peluang kat sesaper yg nak sakit mata, mintak dariku ekekkekee. Ku dapat mc dari spital pantai (kami pegi 11 pm sebab baru sampai dari kg dan pulang kul 1 pagi..adeh penat tunggu je lebih)

Alhamdullillah setakat ni hubby dan wafiy tak kena

Waktu ni la rasa bersyukur atas nikmat-Nya. Since mama diasingkan di umah dan wafiy dihantar ke taska. Sempat baca 2 buku by my all time favourite authors--Judith Mcnaught and Julie Garwood entitled Double Standard and My Gentle Warrior.

Yaaa ku tau both are romantic books..what to do
Iris Johansen pun termasuk dalam kesukaanku dan ku tgh completekan collection buku mereka
Ku takderla romantik pun .. but I really love the way how a man tries to win his woman heart ekekekke

pssst - ku disuruh sambung cuti lagi..sakit mata alkisahnya

posted under |

2 kata kata:

Tahirah Omar said...

zue...ader lg susu bdn kan? ummi sy slalu suruh kitorang letak susu tu, titiskan dlm mata. insya Allah...cpt sembuh sakit mata tu. maybe antibiotic yg ader kat dlm air susu tu kot. wallahua'alam...try tau!

Zuedin said...

hihi kalau wafiy yg sakit matr ari tu ku buatla ekekekke

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments