Takperla sayang

selamat tiba dari kelate kul 11 pm ari selasa..selepas hampir 12 jam journey.
Dan hari ni, hari khamis ku terpaksa EL sebab wafiy demam dari semalam..demam dari kelantan lagi on off since friday...biler panas, panas sungguh tu pun kat umah sempat "wilie" (btul ke ejaannya) ngan ketanya

alhamdulillah abang ipar pun dah selamat bertukar "status". semoga jodoh mereka berkekalan ke akhir hayat

On journey mode - kami pulang ke kelantan malam jumaat pada pukul exactly 12 malam. jalan lengang sungguh. Kami tiba di RnR Gua Musang pukul 4.30 tido dan tido sampai kul 6.30 sebelum sambung journey pukul 7 dan selamat tiba di kelantan pukul 9 pagi

balik kl ari selasa 11 pagi. Kami guna bnyk jalan kampung, jadi jem dapat dikurangkan..ye je. singgah di stesen minyak yg agak baru sampai tak ramai orang..mandikan wafiy dan solat... then masuk mempaga dan keluar semula di bentung utk makan malam isi minyak dan reload touch n go (kes lupa nak reload).

dari bentung ke kl mama yg drive..hubby memang tak larat dah....
cian hubby he supposed to take one day leave on wednesday yet he need to go to the office
and he told me that he needs to work during weekend too
Poor hubby....
Takperla sayang

daku pulak cuti hari rabu tapi kamis terpaksa ambik EL. panas sungguh badan si kecik
ni dah kul 11 pagi..dier baru bangun sebab malam tadi tak dapat tido
Takperla sayang

posted under , |

5 kata kata:

y@tipruzz said...

kelantan kat ner?

kite otw pegi gilir drive ngn mak, balik hubby je drive. Sampai umah terus dia pengsan (tido).

pB said...

wahhhh....

jeles lak ...
ramai sungguh yang balik kampung cuti baru nie

pB said...

klatae kat mano ???

Zuedin said...

kelate gi kg jias pasir mas. kalau ku tahu ramai geng bloggers orang kelate..ku jemput datang kenduri :P

ummi said...

ku hanya mampu teman ajek somiku drive blk kpg sbb keta yang ku mampu drive cumalah si viva kenit ku itu ajek.

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments