Miss my 2 heroes

Bersiaran dari rumah...El dah masuk 2 hari ni

Wafiy demam panas....kalau panas..panas sungguh
Check kat klinik ari tu doktor kata demam biasa
Demam on off since saturday and today the complete package of flu and cough tag along with the fever
Malam memang tak bleh tido
Bukan setakat merengek.....guling2 lagi. Tapi menjelang pagi elokla pulak
Tapi asyik tido je
Ubat semua dah bagi
Risaunya hati

We are going to the hospital today if he doesn't show much improvement
Huuuhuhuhuhu by the way..hubby on really tight schedule that he needs to even spend nite at the office since last week
Rasanya kalau kampeni tu kitorang punya ..I bet by end of this year kitorang memang dah jadi millionaire..Malangnya kuli cabuk je
So...I'm all alone
He promises me that the job will be over this afternoon

Hope soooo
Kalau tak mama wafiy nak "mengamuk tahap dewa" depan ofis hubby

update
sib baik hubby balik tghari tu...so tak sempat meroyan depan ofis hubby. balik tu tido berpeluk-pelukan ngan wafiy. Sayu lak nengoknya

posted under , |

4 kata kata:

sozm said...

ibu mana pon, mesti akan susah hati punya kalau anak tu sakit.

get well soon tau wafiy. sian ibu

rubaizah said...

ala ciannyer dierr... cepat2 baik ekk wafiy...

si mak nyer tu jgn lak g ngamuk depan opis hubby tu.. masuk tv3 lak kang... ehehe

me01my said...

zue..salute laa for your passion..
moga wafiy baik cepat yer..sian mama..

Zuedin said...

betul sekdah.. ni dah elok demam sesi batuk lak

baizah - sib baik hubby balik awal ari tu kalau tak sah2 aku meroyan depan ofis lakiku

fatiah - thanks :P

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments