Setiap tahun

Mengalahkan orang dapat bonus 9 bulan

Kat sini, kalau time2 gini pandai je dealer kereta buat auto show kat lobi
Kot ada yang increment lebih2...bonus melimpah2 nak tukar kereta
Tahun ni Toyo** buat auto show
Selalunya tiap2 tahun sure gilir2 nya dari Toyo**, Ho****, even Malaysian car

But I bet kalau kat Cel***, buat auto show Merce***, B** sure ada yang rembat
almaklum masyuk je tahun ni

Apa pun ku tetap suka suki dengan Kancil biruku :)
Jemput naik ..jemput naik

posted under |

4 kata kata:

ummi said...

ha ha.. asal akak naik aje ada je lah bunyi kelentung kelentang, pastu minyak itam kering, bateri kong he he

Zuedin said...

wakakkakakaka bunyi keletung keletang salah saper aaaa beg saper aa tu

Tahirah Omar said...

mcm samer jer kat ofis org ni zue. asal ujung bln, tak pon bonus mth...mcm tau2 jer drg nak terpacak kat lobi tu dgn keta2 macho tu. benci!!! dah bagi duit, soh hamba2 Allah tu amik balik dr kiter. buruk siku sungguh...

Zuedin said...

cik tahirah - ehem apalagi angkut la satu. Bleh wafiy tumpang naik kete baru

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments