Dapur yang comel



AS promised, mama upload gambar dapur kami yg dah siap direnovate.
Alhamdulillah, in two weeks time, kontraktor siap buat dapur ---->extend and hack the current wall.

Buat table top. Simen depan dan belakang. Jadi lepas ni sila tanam pokok dalam pasu.....pssst mama memang ada 3 pasu kosong sejak 3 tahun lepas yg tak tertanam pokok lagi dan last sekali minta kontraktor tu sambung tile kat tempat parking keta

Mama request buat tempat mesin basuh (siap lubang keluar air). Pastu yg tile kat car porch kat luar umah tu, mama minta dier tile kat tembok luar tu. Bleh buat duk sambil tengok wafiy main beskal.

Alhamdulillah, workmanship bleh tahan....

p/s- sila abaikan barang2 yg bersepah tu, tak abis kemas lagi tu

posted under |

3 kata kata:

unique1012 said...

wah zue, dah siap dapur ni, bila agaknya nak masuk rumah baru :)

aCiK yAh said...

oh... dah siap dah 1 projek... so, next projek, bole la continue... :)
semoga selamat prepare your new house...

Zuedin said...

kak nabilah - insyaallah kalau semua sempat siap sebelum puasa. nanti biler korang balik Malaysia blehla singgah since umah kiter dekat je

acik yah - tula...ni next step lak. nak kena korek tabung ayam lak ekekekeke

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments