Lamanya tak post

Mama wafiy ni pelik kan... previous entry kata seronott sebab dah tukar template pastu tak update2.

Sebabnya tetiba mama confuse button berubah tak reti nak update ekekekekke

Kuno punya mama

Lagi satu sebab bnyk mender nak kena setel cepat kat ofis. Tu tak sempat

On other mode - kat kompeni ni ada 3 options for operating hour

option 1 - 8 - 5
option 2 - 8.30 - 5.30
option 3 - 9 - 6

Mama opt for option 1. nampak cam sadis je nak antar wafiy pagi2 kul 6.45 ke umah pengasuh. tapi biler pk balik. pagi dier tak bangun lagi..so anta pun dier tgh zzzz kat lala land

so biler balik awal (kul 5.30 gerenti dah sampai umah) bleh main ngan wafiy. bawa jalan2 I LIKE !!!!


posted under , |

0 kata kata:

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments