SAD MODE

Sad mode it is

Early in the morning, kul 7 ada orang langgar bumper keta comel mama. It was honda city..Tapi keta comel mama ok...The chinese lady told me..."I minum tadi..tak perasan." Cait..ku ambil gak no hp ngan plat ketanya just in case

Secondly....mama punya production this week merudum huh pump di ofis sehari cuma bleh dapat 10 - 13 oz. (sila baca dalam keadaan berpeluh) - nasib baik wafiy pun minum kurang sekarang 2/3 botol (5/6/ oz) each. at most dier minum 20 oz (tu pun sebab semalam mama ambik kul 7.. mama perasan production drop semenjak wafiy demam last week (abah gi outstation jakarta seminggu..dier pun dok demam seminggu) rindu abah ni si kecik nih. masa demam nak minum 6 oz pun payah.. ATAU boleh jadi "kawan karib" mama nak kunjung tiba. I still not menstruate since gave birth to wafiy. Yup nearly 10 months

sekarang tgh berusaha upkan balik production. selalu makan fenugreek sebijik je..sekarang 2 biji. minum air longan lagi

pump di ofis 3 kali balik (even buat power pumping kalau sempat)
oh ye sekarang mama pam di cubicle sendiri, tu sempat buat 3 kali /2 kali + power pumping. kat umah pagi sekali malam sekali ( buat macam dulu..5 kali pump sehari)

Alhamdulillah mama masih ada stok dalam deep freezer at least 100 ++ pack each 5/6 oz. tapi masih jauh lagi perjalanan ni

Doakan mama berjaya ye


posted under , , |

0 kata kata:

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments