PINDAH OFIS MODE

Isk isk isk

Buat ke sekian kalinya mama kena pindah balik ke Menara T* setelah setahun lebih ofis kat TTDi. Isnin ni movers datang ambik barang.

Sedih?? mestila sedih...ku dah baik ngan kakak2 helpdesk dok borak2, belajar resepi2 (kakak2 ni umur masing2 dah 35 and above. 50 pun ada.) Kat sini walau selalu ada masalah cafe (silih berganti. sempat merasa 3 owner tu dari yg super kedekut sampai yg ok.) ku tetap senang ati sebab kalau lunch bleh merayap sampai ke The Curve, Giant Kota Damansara, Tesco bagai. Oh ye ku tak nah gi One Utama wing lama time ofis hour maleh nak pikir pasal parking.

Tak pressure macam kat Menara yg selalu pikir pasal parking. Bleh parking sesuka ati. Kire kalau balik kul 5 tu. Kul 5.02 dah kat keta. Wakakakakaka. Tak yah tunggu lif lama2, jalan 10 langkah sampai keta :P

Tapi biasala hidup mesti ada perubahan... oh ye macam tu pun ku dah plan macam2.

1. bleh lunch date ngan mereka2 yg selalu ku makan bersama eg kak wati (ummimon), kak semah (sikulat), kak zarid, kak ijah .....

2. Ku bleh lunch date ngan kak aida a.k.a limaunipis

3. Ku bleh lunch date bersama2 teman2 BF ku yg lain
(perasan tak semua tu LUNCH...wink wink)

Ku nak pack barang jap



posted under |

4 kata kata:

Farra said...

wah wah..maduk div mana plak?

u takmo lunch ngan I ekk

sikulat said...

mari mari ke sini.. boleh la tambahkan balik ahli tetap pegi lunch (kini dah kejap ramai, kejap kurang ) almaklumlah makin ramai yg bizi manjang..

dulu sume level 'AM'.. skrang 'M' dah makin ramai.. bizi bizi.. hehehhe...

Zuedin said...

kak farra - ku masih di Group IT. Cuma sebab tukar GM, maka kami pun berpindah ke Menara balik

kak semah - takper2. rasanya ku boleh jadi ahli tetap kekekekeke.

y@tipruzz said...

wokeh bley kenal ngan zue. Ku ahli tak tetap lunchmate sikulat hehe

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments