Apa nak buat

Tadi bli breakfast kat food court eeeeiii ada bau yang amat tidak best di foos court side north
So ladies...please don't go that side early in the morning
Dengan air melimpah di sana sini
Meja tunggang langgang
Pinggan tak berkutip
Bau busuk eeeee terbantut seleraku ---> nasib baik ada bau coffee yang best tu sebab bleh abis satu pinggan maggi goreng ( ku bungkus makan di ofis okay)

Then masa nak bungkus makanan lak ada scene lain lak
Ada mamat ni dgn tak sengajanya telah tumpahkan the whole big plate of begedil yang baru diletakkan oleh tuan kedai
Dengan tak bercakap maaf atau sorry ..selamba bayar makanan dier that's it
Empunya kedai lak tak terkata
I hope the guy at least say sorry afterwards and do pay some amount to compensate
Mungkin malu kot tadi ramai orang kat kedai tu..hopefully

Pagi ni pun mama siap mandi..bersiap...solat di bilik lain
Takut si kecik terbangun
SIan kena antar gi taska pagi2 cam semalam
Memang akan nangis jugak biler nampak mama takder
But at least bleh layan kartun afterwards

Apa nak buat...redha je la kan

posted under |

1 kata kata:

Farra said...

ish ish org itu

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments