Maaf Sayang

My big sis called me


Big sis - "Dik, ada bnyk stok tak? Nuha punya stok tinggal sikit..tetiba dia minum bnyk kat taska"

Me - "hMM adala jugak. Tapi next month kena gi team building...Cam tak bleh offer la. Tambah pumping session la...bagi up sikit susu"


Nuha, her youngest daughter is my "anak susuan" Balik spital after delivery, my big sis kena cracked nipple yg teruk sebab nuha tak pandai latch...then I took turn bf her


Last month plak big sis ada meeting seminggu kat KL... from morning till nite and came back home around 11 pm. During the day, she's totally good Girl but at nite..biasala kan bf baby cranky sungguh. Finally each night, I bf her till she fall asleep...tu pun kena nyorok dari wafiy oooo. Gaduh ooooo


Nuha is yaya's sister...sepupu wafiy yang selalu pau susu wafiy dalam fridge masa kt kg
Hmm...maaf ye sayang...mak ngah tak mampu nak tolong

posted under |

5 kata kata:

sozm said...

banyaknyeeeeeeeeeee susu kak zue untuk berbuat gitu?

dari lahir ke kakzue jadi ibu susu baby tu?

Zuedin said...

cukupla utk si hero wafiy. takderla selalu tapi since dah lebih 5 kali minum kenyang, so she officially "adik wafiy". eh sechdah tak tau ye dulu akak mana ilang stok 600 oz lebih sadis woooo. semenjak tu...ku kais pagi makan pagi..kais petang makan petang

sozm said...

yang kakzue terpaksa sadaqallahkan susu berpaket2 tu, ade sekdah bace. sedeyh gile. kalau sekdah, cuti seminggu berkabung rasenye.

Anonymous said...

camenr rasa bfeed anak org lain ek....cant imagine my feeling especially to hakim...

Zuedin said...

sechdah - kejadian tu ari jumaat, sempat berkabung gak sabtu ahad

anonymous - mula2 weird gak..tapi masa tu tgk lepas lahir je kena minum susu formula...isk sadis je..tapi lama2 ok je..cam ada 2 anak kecik

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments