Hari Bapa

Ari ni dua -dua hero mama di rumah..yg besar mc yg kecik dijaga oleh yg besar yg mc....
Sebelum ni penah dok citer ngan hubby masa selangor cuti next month..hubby kena take over since taska pun cuti (kami kan duduk di kajang, selangor)

He told me "ala senang je..pasang tv...kalau dier nak makan apa2 mesti dier sibuk cakap nanak nanak...."
Despite all that...I called him once in every hour and he called me back triple times asking

1."macam mana nak makan (refer to my big hero). wafiy dah makan...susahnya...."
2. "macam mana nak bagi susu?". "mana puting?""macam mana nak panaskan?"
3. "susu mana nak bagi?"---> I have the frozen and the cold one

and I keep asking him"
1. "wafiy dah minum susu?"
2. "wafiy dah makan ubat?"
and countless more questions...

and hubby now u know what I've been thru all this while especially since often I can see your face only on friday nite ..the rest hubby balik malam ku dah tido..pagi ku pergi kerje hubby tido coz penat sangat

update
Both of them survived..ekekeke..though later hubby rushed to the office for a meeting and left wafiy at taska and suddenly went with fever. Took him to the clinic and now he's ok cuma mam je jalan terkengkang kengkang---->semalam fire drill ooo dan ku turun dari tingkat 32 guna tangga amidst the fact that I have "sakit lutut tahap gaban"

love both of u...
I wear my heart on my sleeve la kan .... :)

posted under |

2 kata kata:

@}--- said...

haha.. azlan tak pernah2 nak ingat 1 scoop susu utk 40ml..

Farra said...

itu la bapa yg membuat kita kdg2 geram tp sayang ahaks:p

elokla byk tanyer dr buat pandai2 sendiri , ye dok?

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments