Honeymoon Part I

tajuk biar gempak ..bagi semua jeles ekekekekekeke

atas permintaan ramai (kunun2 la tu ramainya)...kami bercuti di langkawi
(aikk situ lagi kan ke pernah pergi....sajer nak makan coklat banyak2 :P. Another reason, mama tak nak rasa KECIWA lagi sebab dah few times kami dah bli tiket gi tempat2 best dan terpaksa cancel sebab ......)

Few facts:
1. We bought ticket during Air Asia RM0 seat promotion..murah gak for our family pergi dan balik less RM250.
2. For hotel we booked via Go Holiday Air Asia. The 3rd night was free (yippie..sah bukan T* Re***t) We stayed at langkasuka hotel (frugal kes..:P baru masuk umah daaaa sengkek)...the size of the room is BIG...KING SIZE + SINGLE BED (pergh best bergolek2 seisi keluarga)
3. We rent Kia Picanto Auto for the rate of RM70 which should be at least RM80 during school break ..ku sudah jatuh cinta pada kia picanto
psst - sayang nanti gaji dah 5 angka bleh belanja 1. ku tak mau Nissan Murano ekekekekke
4. Kami cuma pergi Cable Car and few places yg ada binatang eg Underwater World..we were more excited to show penguin to wafiy than jalan2 tgh panas ke Dataran Lang
5. Kami pergi almost to all kedai makan yg orang kata best di Langkawi ----akan cerita part II nanti
6. We went to LCCT by bus, parked our car at Menara then took LRT to Sentral-----how we go back and forth while bring wafiy + beg yg besar + beg laptop + beg pump --part III
7. kenapa bnyk part sangat daaa..supaya ku ada mender nak citer..:P

posted under |

3 kata kata:

y@tipruzz said...

am going there too in Dec :)))
cik abe ada conference kat sana...kalo takde aral kite ngan bebudak nak nyibuk skali hihi

Syima ~Mama Kyra~ said...

waaa..honeymoon? proceed adik wafiy ke? chayook1!!

myza said...

wowww..wiii..bessnye. nk itut :p

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments