Part II ---foooooood


Google a while before we flew to Langkawi and list down few "must stop" shops. Please remember that we don't even think about the cholestrol what so eva....that's why pipi masing2 naik kembung balik langkawi

I must say...some sounds better over the net than the taste

1. Laksa "power", location dekat dengan area airport...buat pusingan keliling pulau akan jumpa lori laksa power...the taste sedapla jugak tapi biler ditiup angin laut sambil menghirup air cendol jadi superb......

2. Kedai seafood alia di pantai chenang...agak tersorok sikit....ask them to cook their specialty ...sedap sedap...tambah2 udang hak besar + sotong + ketam

3. Kedai Rasta...classy but the taste is superb...romantik gitu....

4. Kedai roti Tun M...bertentang dengan Petronas Play Smart...berhadapan dengan dock kapal2 ekslusif gitu...kedai roti bertemakan japanese..must try for the cheese portion..sedap giler...kami bli 4 tak sampai otel semua dah abis..lepas ni kena Pavilion utk rasa lagi

5. Restoran Jailani...hmmm tomyam kaw giler sambil ditiup angin malam ...isk romantik

tu jela kot...nanti korang mengata kitorang asik mencekik je ekekekekekeke (btul la tu kan)


posted under |

2 kata kata:

ummi said...

kedai roti tu, mesti mahal kan roti rotinya..

Zuedin said...

sama standard dengan big apple...jco la regenya...

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments