Kuala Sepetang ..here we come

For the past two weeks, only 4 days I managed to go to the office.
ITIL course followed by "wafiy sakit mata", mama demam and outstation.

Since abu amir pergi haji, maka mama terpaksa ganti untuk presentation bebudak induction di Taiping. Kami pekena mee banjir kuala sepetang Mak Teh lepas abis presentation. Kami order mee banjir udang RM10 dan mee goreng RM 6 dan RM10. 6 ringgit udang kolam...RM10 dan RM12 udang laut. Beria kami cari kedai ni since dah masuk majalah 3 la, tv la, etc.....but to be honest ada pro and contranya

Along the Kuala Sepetang road, there are plenty of shops that offer the same thing...pick which one that u like and if u go futher past kedai mak teh...u gonna find few kedai far way better in term of presentation and arrangement (kire lebih cun dan bersihla) rasa tak taula kan.

Udang memang bnyk...ku siap usik hubby "perut abang macam akuarium udang.....penuh tuuuu". Sedap la gak sebab pedas tapi mee banjirnya cair kuahnya dan banyak lalat wooooo....

Hubby kata...orang review sini utk bab bnyk udang so bleh la compensate ngan kekurangan yg lain..tapi ku agak tak setuju bab lalat...nanti ku upload gambar aaa

oo ye I'm still a pumping mother for those that keep on asking and alhamdulillah...rezeki wafiy masih panjang lagi utk fully breastfeed though cukup2 makan....sudah setahun 5 bulan...ku tak sangka

psst --sechdah----breastfeed is such a long journey yet it is so sweet to have special bonding with your baby that nobody else could offer

posted under , |

1 kata kata:

sozm said...

yupp i know it's a LONG journey. hopefully i can make it also, i/Allah.

skarang ni concern dia kalau kena pergi kursus je la. nak mengepam gimana?

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments