Part III - Baby wearing

Kami pulang dari Langkawi dengan 2 beg besar...2 beg pack dan wafiy masih lagi tak expert berjalan. Remember that we parked our car at Menara T* and took lrt to Sentral then went by bus to LCCT.

So, how we manage to survive...now mama dah upgrade dari ring sling ke double shoulder. bli dari SNuggbaby -----best and recommended. All this while masa ring sling hubby tak nak bawak sebab dier cakap sebijik macam minah indon dan memang lebih sesuai utk pompuan but now...pass it to him and he will happily carry wafiy here and there (wafiy 10 kg tau mau senget makcik dukung 2/3 jam.

oo ye sila abaikan mama dalam rupa bentuk optimus prime (perasan) kes orang selsema dan batuk tapi nak gi bercuti...elak orang lain dari kena

next time - kiter share the benefit of baby wearing (sebelum ni penah dah)...

posted under , |

3 kata kata:

Farra said...

sista! aiyoo akak baru beli sling aaa...mmg tak sesuai utk ayah dia kots..

langkawi mmg best kan?

sozm said...

hoho tomei.
sekdah dah ade ringsling, tp sekdah sorang je la yg pakai kehulu kehilir.

baby carrier tu, member hadiahkan. sweet sangat! tp tak penah bawk yusuf jln2 guna tu lagi :D

Zuedin said...

kak farra - memang tak glamer utk kaum bapak bawak..langkawi best shopping coklat...mangkuk semua tu ku shopping di kelantan sama rege :)

sechdah - best woooo memang kalau gi tesco soping ber2 pun selalu ku buat...baby carrier tu kalau bleh tunggu kepala dier dah steady takut maknya yg cuak kang

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments