Nilai 3 dan cheseecake

Last week 3 ari , pc masuk "klinik"
Lama tul. Nasib baik ada knowledge visit ke MAS di Subang, penuh ngan meeting
Takderla horror sangat...tapi minggu ni aghhhhhh sila buat kerja anda yang bertimbun tu

Tergoda melihat hasil rembatan kak yati di Nilai 3
Last weekend maka berjaya jugak memujuk lakiku ke Nilai 3
Nothing much..bli carpet yg amat berbaloi dan murah dan cantik dan few household items
Tapi bnyk lagi nak rembat either tak jumpa atau waktu tu cam terlalu berkira2
Biler consider balik barang2 tu kat KL, memang barang tu lagi murah
Kot berjaya pujuk hubby, nak gi lagi ujung minggu ni (sebenonya kena anta adik hubby kat USIM. His college was just 5 minutes journey to Nilai 3. Maka itu adalah alasan terbaik :) )

Dan ku telah berjaya membuat OREO CHEESECAKE YANG PERTAMA
Though it requires some enhancement later
Hubby tak makan sangat, dier tak minat bender2 manis (walaupun "made in kelantan")
Tu pun ku dah kurangkan sukatan
Ku sukala ...suka suki tul

Thanks kak farra.....ku sibuk tanya padamu sifu :)

posted under |

5 kata kata:

Farra said...

gambo ciskkeknyer zu?syabassss dah berjaya buattt

mm..hubby, takkan diapprove mau gi nilai 3

Noor Amalia Abdullah said...

Wow cheesecake :-) Meh la bawa pi opis. Boleh kakya rasa. Hari tu kakya wat gak cake cheese ni. Rasa pahit sesikit sebab terlebih letak lemon. Hehehe. Visit la blog kakya http://kakya1982.blogspot.com/

Farra said...

alia, akak salu skip aje lemon tu..tade kesan sgt pon..so ganti vanila..lgpon malas nak cr lemon ehehhe

y@tipruzz said...

betul...x ske rasa lemon tuh :p

zue, kite 3 weeks berturut-turut pegi...hasil rembatan sumer mmg berbaloi2..paling kite ske my new dining lamp...murah banget!!

Zuedin said...

kak farra - thanks for your advice. memang betul no lemon needed

kak ya - hihihi. kalau dah siap ku bawak ke ofis ekekekke (angkat bakul masuk sendiri)

kak yati - tula pasal, minggu ni pun rasanya godaan kuat sungguh

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments