Masih lagi Pengepam Tegar

Bagi menjawab pertanyaan kawan2 sekalian

wafiy masih lagi breastfeed at the age of 27 months old
My sis already gave assurance that from Islam perspective it is recommended to BF until 2 years old but it's okay if it's become extended breastfeed (2++)

Masih lagi pengepam tegar
Ku kendong beg pam ke hulu ke hilir

Iskkk anak no.2 nak upgrade freestyle la
Nak mintak hubby sponsor don't care.......(bleh ye sayang :P)

ehhhh belum mengandung lagi
Tunggu Family Business Plan beberapa tahun lagi (insyaallah kalau ada rezeki)

posted under , |

5 kata kata:

Farra said...

i pon mengidam freestyle..tp konfem la hubby takkan belikan ehehheh

syabas dikkkk..awak sgt hebattttttttt

aida said...

zue, akak gi pusing-pusing englanggg ngan scotlanggg ari tu kan, teringat kat awak, sebab i pun dulu peminat tegar judith mcnaught (dan masih, tapi tak le sekuat dulu). awak kan peminat tegar, tempat yg judith mcnaught tulis dalam buku cerita dia tu sebijik laa cam dalam buku.

kalau zue nak try author lain, akak suggest birdgerton series by julia quinn. rasanya zue pun minat kot baca..

alamak sorry off topic

Ummu Auni Afif said...

amboi...comel layout baru, hihi. akak ingatkan awak dah preggie tadi :)

-ummu amin- said...

zue, pujuk jgn tak pujuk.. mesti make sure izzudin belikan gak freestyle tuh.. two thumbs up!!

Zuedin said...

kak farra - alhamdulillah. tapi ku pun tak sangka

kak aida- memang pun best.isk nak kumpul collection dier pulak

kak aini - comel ke? tak reti nak guna (buta IT..apekah???)

kak ayu - jeles tgk akak nye. terliur tu...sib baik wafiy dah besar

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments