The Journey in Ramadhan

Alhamdulillah masuk hari ke-3 kiter berpuasa

Mama sampai ops kul 7. Kul 7.40 parking penuh (yup u read it correctly..it is 7.40 am)
4.30 on the dot ku cabut ..dan sampai kul 5 (since ada dropkan opismet)
Itu pun kereta bnyk kat jalan..sure semau keluar lepas sahur

Mama bli 1 lauk di opis (just in case jem, adela 1 lauk buat makan jadi tinggal masak nasi je)
Mama order lauk dari en adenan (ex staff kampeni ni). Siap ada menu bleh pilih and the food is great. Fax to him the day before and u'll receive your food around 3 pm

Siap delivery to menara, annexe, KLJ, TTDI dan EPF KL..pergh murah rezeki
yela last year, mama ada tempah gak dari M***** T******. Tapi makanannya menghampakan. Tu tak sambung this year

Kami cuba bawak wafiy ke masjid utk terawih. Tak berjaya....berpaut menjerit2...adeh
Kami solat berjemaah di umah je tahun ni
Moga tahun depan kami dapat mendekatkan wafiy dengan masjid

Tahun ni bier dier ikut sembahyang jemaah dengan kami (regardless the fact dier solat 1 rakaat. Sikit sikit lama lama jadi bukit)

Ari ni nak balik kg tgk bapakku
Sigh.....moga Allah permudahkan bapaku utk berpuasa .....beribadat...haji...etc...amin

posted under |

0 kata kata:

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments