Kisah Membuli dan Dibuli

Mama saya dibuli orang. Ye betul mama wafiy sering dibuli ketika di jalan raya kerana dier hanya drive kereta comelnya (aggghhh comel sungguh kancil biruku yg bercalar balar dan bersepah-sepah itu)

Walau mama bawa kereta kecil tapi ya rabbi lajunya bukan main. So biler laju, silalah bawa di kanan. TAPINYA kan, kereta lain yg berbadan lebih besar dari kereta mama tapi BAWA SLOW mesti sibuk nak berada di line paling kanan jugak. EH HELLO... masa belajo bawa kereta dulu. cikgu tak ajar ke kalau bawa pelan sila pindah ke lane kiri atau tengah. MUKA PLAK KEREK JE..drebar2 ni. taula mama ni pompuan dan bawa keta kecik. Ni nak bawa keta besar ni.. treler ke..jengkaut ke..biar ku kaut kalau bawak pelan. Puas ati

MAMA pun bayar roadtax jugak tau.. tak puas ati sungguh. tu sebab mama suka nyelit2. (Tak bleh biarkan diri ini dibuli dan ditindas :P)

***********************************************************

Mama soooka ati coz developer dah call. Umah dah ada CF dah bleh ambik kunci. ISk pening lak camner nak decorate umah nanti.

p/s- naper ye kalau pump sambil baca susuibu..rasa makin bnyk susu :P

posted under |

1 kata kata:

aCiK yAh said...

Salam..
kalau sokmo awak tu yg menyelit... awak pun golongan yg 'membuli' ke? hehehe...

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments