Pengisytiharan Rasmi...



Orang lain sibuk nak isytihar itu ini


Maka mama pun sibuk nak isytihar juga iaitu

Mulai hari ini - blog ini akan jadi hak milik penuh mama dan wafiy

Abah tukang selit je ye


So. Guys out there in this blog

1. More tips and sharing maring on mama and wafiy's stuff -- >>>>>breastfeed, babywearing, cloth diaper

2. Cerita makcik makcik akan menghuni blog ini. Kisah menceceh jela

3. Cerita politik???? Hmmmm kami ni bukan peminat tegar hal-hal macam ni..Maaf ye

4. Man U - - - - - Oh my God.....

Jadi para ibu2 sekalian..Mehla jangan malu2 :P


**************************************************************

Free advertisement --- -

anda takder masa nak memasak ATAU
anda takder idea nak masak apa ATAU
anda dah jemu makan benda yg sama ATAU PALING SENANG
anda tak pandai memasak

jenguk-jenguklah website ni http://www.trymasak.my/

video pun ada...... jom masak ramai2


p/s - keluarga zuedin tidak mengenakan sebarang charge utk promosi ini ya keluarga en..umar :P

posted under |

1 kata kata:

Farra said...

1st recipe yg akak tgk is kerabu mmangga..nyum nyum

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Mama

My photo
KL, Malaysia
Mama wafiy dan wifey zudin
There was an error in this gadget

Followers


Recent Comments